detector.media
20.06.2019 15:58
«1+1 медіа» запустила передплату на свій сервіс телебачення онлайн
«1+1 медіа» запустила передплату на свій сервіс телебачення онлайн
«1+1 медіа» запустила платну підписку для VOD-платформи 1+1 video.

Про це повідомляє прес-служба групи.

Бібліотека платформи містить понад 25 тис. годин контенту та дозволяє дивитися прямі ефіри 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН ТБ.

З одного облікового запису можна переглядати фільми, серіали, шоу та прямі ефіри на будь-яких 5 пристроях одночасно. Вартість передплати становить 15 грн за 3 місяці. Для передплатників буде доступне відео без реклами. Однак на 1+1 video залишиться можливість перегляду архіву відео безкоштовно, але з перервами на рекламу.

Діджитал-директор «1+1 медіа» Анна Ткаченко зазначила, що продажі допрем’єрних показів  серіалів, свідчать про те, що частина глядачів групи готові платити за контент. «Їм простіше придбати підписку, ніж дивитися відео з перервою на онлайн-рекламу. Тому команда 1+1 Digital вирішила забезпечити їм таку можливість та додати ще одну модель монетизації власної VOD-платформи», – додала вона.

У найближчих планах діджитал-команди з розвитку VOD-платформи – створення нових тематичних розділів та розширення бібліотеки відео.

Нагадаємо, група «1+1 медіа» відкрила доступ до перегляду власного контенту за платною підпискою для користувачів мобільного додатку 1+1 International.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY