detector.media
20.06.2019 13:34
GMK Center запустив англомовну версію сайту
GMK Center запустив англомовну версію сайту
Інформаційно-аналітичний портал GMK Center про металургію та промисловість України та світу 20 червня запустив англомовну версію сайту.

Про це повідомляє прес-служба видання.

«На сторінці наочно представлена вся статистика про ГМК України, галузева аналітика, довідки про металургійні і гірничодобувні підприємства, їхні потужності, об’єми виробництва, ринки збуту, фінансові результати. Усе це допоможе англомовній аудиторії сформувати повне уявлення про галузь, оцінити її внесок в економіку України і світову індустрію», – йдеться в повідомленні.

Контент сайту не дублюватиме україно- та російськомовну версії. Новий проект представить головні події галузі, аналіз ринкових тенденцій, ексклюзивні інтерв’ю та власні дослідження.

Інформаційно-аналітичний ресурс орієнтований на інвесторів, аналітиків, виробників, трейдерів, споживачів металопродукції, а також усіх, кого цікавить галузь.

Нагадаємо, 20 листопада 2018 року інформаційно-аналітичний центр «ГМК Центр» запустив медіа-портал GMK Center, який пише про металургію та промисловість в Україні та світі.

Фото: GMK Center

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY