detector.media
18.06.2019 15:23
Серіали «Медіа Групи Україна» продаватиме індійський дистриб'ютор
Серіали «Медіа Групи Україна» продаватиме індійський дистриб'ютор
Холдинг «Медіа Група Україна» уклав угоду з індійською компанією GoQuest Media Ventures про дистрибуцію лінійки серіалів власного виробництва.

Про це повідомляє прес-служба МГУ.

Йдеться про продаж серіалів «Обручка з рубіном» (адаптація формату Ruby Ring, виробництва KBS), «Таємниці» (адаптація формату Secrets, виробництва Fremantle), «Квіти дощу» (адаптація формату Tree of Heaven, виробництва SBS) і «Затемнення».

За словами віце-президента з продажів і закупівель  GoQuest Media Джиммі Джорджа, українська драма набирає все більших обертів, і оскільки серіали успішно в Україні, індійська компанія вирішили додати їх до свого портфоліо. «З усіма необхідними елементами романтики, помсти, обману і мелодрами, ці серіали мають великий потенціал стати міжнародними хітами. Ми раді запропонувати їх світовому ринку», – прокоментував він.

Директорка департаменту продажів телевізійного контенту «Медіа Групи Україна», директорка із закупівлі програмного продукту телеканалу «Україна» Ірина Черняк зазначила, що розширення географії розповсюдження власного контенту – одна з ключових стратегій розвитку «Медіа Групи Україна».

Фото: прес-служба МГУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY