detector.media
18.06.2019 14:00
Гендиректоркою телеканалу ZIK стала Наталія Вітрук, її заступником – Данило Нікуленко
Гендиректоркою телеканалу ZIK стала Наталія Вітрук, її заступником – Данило Нікуленко
Генеральною директоркою телеканалу ZIK після зміни власника стала керівниця «Інтер медіа продакшн» Наталія Вітрук, її заступником буде Данило Нікуленко, який до цього обіймав посаду шеф-редактора медіа-холдингу ZIK.

Про це 18 червня повідомляє прес-служба каналу.

Наталія Вітрук

Данило Нікуленко

Водночас шеф-редакторкою телеканалу стала колишня випускова редакторка NewsOne та ексшеф-редакторка ток-шоу на «Прямому» Дарія Гордійко.

Дарія Гордійко

Крім того, телеканал оголосив про початок свого переформатування з новим слоганом – «ZIK. Об’єднуємо країну».

«Команда ZIKу інтенсивно працює над перетворенням сітки мовлення, розробкою нестандартних проектних форматів і низкою ток-шоу та їхнім максимально швидким запуском в ефір», – йдеться в повідомленні.

Як писав «Детектор медіа», одразу після зміни власника каналу ZIK Наталія Вітрук стала керівником ТОВ «ТРК "Нові комунікації», бенефіціарним власником якого є Тарас Козак.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука - Тарас Козак. Через це низка топ-менеджерів медіахолдингу ZIK заявили на своїх сторінках у Facebook про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич. Також на каналі закривають свої програми Сергій РахманінОстап Дроздов та Вахтанг Кіпіані. 16 чеврня Наталя Влащенко повідомила, що залишається працювати генеральною продюсеркою телеканалу ZIK. 17 червня Тетяна Даниленко оголосила про свій останній ефір на каналі ZIK.

Фото: прес-служба ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY