detector.media
16.06.2019 10:28
Film.ua завершила зйомки міні-серіалу «Годинник із зозулею»
Film.ua завершила зйомки міні-серіалу «Годинник із зозулею»
Компанія зняла 4-серійну стрічку з елементами детективу для телеканалу «Україна».

Про завершення зйомок повідомляється на сайті Film.ua.

«Зйомки вийшли дуже насиченими: у фільмі глядачі побачать пишне весілля і похорони, кілька різних за тональністю еротичних сцен і дуже незвичайний екшн», - йдеться в повідомленні.

За сюжетом головній героїні Каті Юдінїй дуже пощастило в житті: народилася в дружній і забезпеченій родині, має прекрасного хлопця, закінчує архітектурний інститут і отримує пропозиції по роботі. Але раптом її мама Олена помирає при дивних обставинах. За два місяці батько Каті, Михайло, одружується вдруге - на дівчині Наталії, яка на кілька років старша за Катю. Наталія намагається налагодити стосунки з падчеркою, але та не може змиритися з тим, що батько так швидко забув її матір. Раптово помирає і батько: офіційний висновок - серцевий напад. Але Катя впевнена - хтось жорстоко розправляється з родиною Юдіних.

Годинник - важливий символ фільму, але в фіналі головна героїня позбавляється від нього, немов прощається зі своїм минулим. 

У ролях: Дарія Плахтій, Віра Шпак, Всеволод Болдін, Сергій Дзялик, Володимир Ліліцький, Павло Текучев, Саша Боднар та ін.

Режисер: Максим Бернадський.

Нагадаємо, зйомки серіалу «Годинник із зозулею» розпочались у травні 2019 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY