detector.media
14.06.2019 20:05
Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою
Кременчуцький спортивний журналіст потребує допомоги для боротьби з хворобою
44-річний кременчуцький спортивний журналіст Дмитро Демиденко терміново потребує допомоги на лікування від важкої хвороби. Другий рік Дмитро бореться з аденокарциномою кишківника. Тепер хворобу ускладнили вторинні ураження легень і печінки.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Дмитро Демиденко багато років працював в обласній державній телерадіокомпанії «Лтава», а нині - в Кременчуцькій міській телекомпанії. Журналіст висвітлював спортивні події, коментував матчі. Має двох доньок.

«Якось ще 2017 року в нього заболіла спина. Навіть йшов якось вулицею і впав від болю. Звернувся до лікаря. Списували на ненормований режим життя, діагностували гастрит», - розповіла Олександра Демиденко, дружина журналіста.

Лікування від гастриту не допомогло, проблеми поглиблювалися. У приватній клініці Демиденку сказали, що це симптоми чоловічих вікових змін зі здоров'ям.

Навесні 2018 року Дмитро потрапив на прийом до районного терапевта, йому призначили повне обстеження, яке виявило рак у третій стадії.

Журналімт отримав у Полтаві передопераційний курс променевої терапії та декілька курсів хіміотерапії. Торік його прооперували в Кременчуцькому онкодиспансері у липні та серпні. Загалом Дмитро отримав понад 20 блоків хіміотерапевтичного лікування.

Після тимчасового покращення самопочуття журналісту стало гірше. При обстеженні виявили вторинне ураження легень і печінки. Змінили тактику лікування. Лікарі кажуть, що таргетна терапія - єдине, що може допомогти Дмитру. Йому призначили дороговартісний препарат вектибікс.

«Ми по Скайпу консультували Дмитра в білоруській клініці, розглядали ізраїльські клініки. Відповідь така, що йому може допомогти лише один препарат. Немає різниці, де його прокапають: у Кременчуці чи за кордоном. Тільки там це буде в рази дорожче. До слова, Діма перший у Кременчуці, кому колють американський препарат вектибікс. Спочатку замовили через Інститут раку, але вийшло понад 50 тисяч гривень одна ампула. Зараз друзі знайшли постачальника, берем без націнки - 43 тисячі гривень», - розповіла Олександра Демиденко.

Родина журналіста терміново потребує фінансової допомоги: необхідно зібрати 100 тис. грн на два курси хіміотерапії.

Реквізити для перерахунку допомоги на картку Приватбанку: 5168 7573 8387 3306 Дмитро Вадимович Демиденко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY