detector.media
14.06.2019 14:35
Канал «1+1» оголосив дату прем’єри серіалу «Чорнобиль»
Канал «1+1» оголосив дату прем’єри серіалу «Чорнобиль»
Прем’єра серіалу «Чорнобиль» від НВО відбудеться 18 червня о 20:45 на телеканалі «1+1». Проект буде в ефірі протягом трьох днів – 18, 19 та 20 червня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначається, що подивитися українську телепрем’єру серіалу можна буде також під час онлайн-трансляції на VOD-платформі 1+1 video.                                                  

Водночас у день прем’єри, 18 червня, «Сніданок з 1+1» вийде в ефір у форматі марафону із зони відчуження.

«Ведучі ранкового шоу працюватимуть у прямому ефірі з 6:30 на двох майданчиках. Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вестимуть програму у студії "Сніданку" в Києві. А Єгор Гордєєв буде на прямому включенні із колегами та глядачами з імпровізованої студії в Чорнобилі, у безпосередній близькості до четвертого енергоблоку АЕС», – йдеться в повідомленні.

Пан Гордєєв проведе екскурсію місцями, про які говорять у серіалі, та покаже, що зараз відбувається у зоні відчуження. Разом з ним у прямий ефір «Сніданку з 1+1» вийдуть ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, які «через 30 років після катастрофи повернуться до зони відчуження, аби відтворити фатальні події української трагедії».

Нагадаємо, 4 червня телеканал «1+1» повідомив, що покаже серіал «Чорнобиль» від HBO про катастрофу на Чорнобильській АЕС.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY