detector.media
13.06.2019 19:18
Відеосервіс Amazon Prime Video придбав пакет фільмів і серіалів Star Media
Відеосервіс Amazon Prime Video придбав пакет фільмів і серіалів Star Media
Перший пакет стрічок Star Media з 25 фільмів відеосервіс придбав у 2017 році. Наразі закордонним користувачам Amazon Prime Video доступні 75 фільмів і серіалів.

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Зазначається, що угоду було укладено за участю Janson Media - найбільшого постачальник контета для Amazon Prime Video.

«У світі сьогодні існує великий попит на даний контент, і це не тільки російськомовна аудиторія, а й інші глядачі по всьому світу. На платформі відеосервісу Amazon Prime Video представлені фільми і серіали Star Media різних жанрів. При цьому великий інтерес у глядачів викликають історичні та військові проекти, до яких великі ТВ-мовники часто ставляться з обережністю, однак в цифровому просторі подібні проекти сміливо завойовують увагу свого глядача», - розповів віце-президент по закупкам і розвитку компанії Janson Media Джесі Дженсон.

Фільми Star Media тепер можуть подивитися користувачі Amazon Prime Video у США, Канаді, Великобританії, Ірландії, Фінляндії, Норвегії, Швеції, Данії, Ісландії, Південній Африці, Австралії, Нової Зеландії, Індії.

У списку фільмів Star Media, представлених на Amazon Prime Video, - серіали «Життя і пригоди Мішки Япончика», «Анна Герман», «За законами воєнного часу» та інші.

Раніше Star Media анонсувала появу на українському ринку нової кінокомпанії, якою буде опікуватися спільно з британською компанією Ollev.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY