detector.media
13.06.2019 16:30
Держкіно презентувало трейлер документального фільму «З України до Голлівуду»
Держкіно презентувало трейлер документального фільму «З України до Голлівуду»
Державного агентства України з питань кіно 13 червня презентувало трейлер документального фільму «З України до Голлівуду», режисерів Галини Кувівчак-Сахно та Станіслава Сукненка. На екрани стрічка вийде в 2020 році.

Про це повідомляється на сторінці Держкіно в Facebook.

«З України до Голлівуду» – це перше масштабне дослідження «українського сліду» у Голлівуді. Це маловідома історія про досить значний внесок українців не тільки в кіноісторію славнозвісної «фабрики мрій», але й про їх неабиякий вплив на розвиток американського мистецтва.

Сценарій стрічки написав Станіслав Сукненко, а спродюсували картину Олег Щербина та Юлія Чернявська. Зйомки фільму проходили в Україні та США.

Нагадаємо, у грудні 2017 року Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) уклало з компанією Fresh production group контракт про надання державної фінансової підтримки документальному фільму «З України до Голлівуду», який є одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно

8 травня Держкіно повідомило, що завершилося виробництво документального фільму «З України до Голлівуду», режисерів Галини Кувівчак-Сахно та Станіслава Сукненка.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY