detector.media
13.06.2019 14:45
Телеканал ТЕТ знімає реаліті-шоу «4 весілля», «Панянка-селянка» і «СуперЖінка»
Телеканал ТЕТ знімає реаліті-шоу «4 весілля», «Панянка-селянка» і «СуперЖінка»
Телеканал ТЕТ знімає реаліті-шоу «4 весілля», «Панянка-селянка» і «СуперЖінка», а також – проводить кастинг для шоу про гостинність і змагання готельєрів країни.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зазначається, що в новому сезоні шоу «4 весілля» будуть продемонстровані найрізноманітніші весілля: традиційні і тематичні, масштабні і затишні, сільські та міські.

Шоу «Панянка-селянка» також зараз перебуває в активній стадії зйомок. У новому сезоні обмінюватися життями будуть дівчата не тільки з різних прошарків, а й з різних країн.

Крім того, у ефірі телеканалу вже в серпні з'явитися реаліті-шоу «СуперЖінка», зйомки якого вже завершені. Телевізійний формат щотижня розповідає історії чотирьох різних жінок, які виборюватимуть звання кращої берегині домашнього вогнища.

«Також на ТЕТ з'явиться шоу про гостинність і змагання кращих готельєрів країни. Новина полягає ще і в тому, що на цей проект триває кастинг. Якщо серед вас є ресторатори або готельєри і ви мрієте розповісти про свою гостинність країні – тоді швидше заповнюйте анкету. ТЕТ планує відвідати кожен куточок України і знайти найзатишнішу атмосферу, найсмачніші та вишукані страви і найчистіші та комфортні номери, щоб показати всій країні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, телеканал ТЕТ запустив свій Telegram-канал з назвою «Кінчик під винчик». У Telegram ТЕТ писатиме новини про своїх зірок, а також – головні новини зі світу кіно, кіноогляди, добірки фільмів, невідомі кінофакт і вирізані сцени із золотими цитатами.

Фото: ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY