detector.media
12.06.2019 20:30
До 14 червня продовжено пошук спеціалістів з медіамоніторингу перебігу виборів для проектів Ради Європи
Проекти Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики в Україні» та «Зміцнення свободи слова, доступу до інформації та посилення системи Суспільного мовлення в Україні» (далі – «Проекти»), що зараз імплементуються у рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 рр., шукають спеціалістів з медіамоніторингу висвітлення ЗМІ перебігу парламентських виборів 2019 року.

Очікуваний термін залучення консультантів: 17 червня – 23 липня 2019 р. Період проведення моніторингу може бути змінено у разі зміни дати проведення парламентських виборів 2019 року в Україні.

Усі пропозиції повинні бути надіслані на електронну адресу REPU@coe.int з темою листа «TENDER_MEDIA_MONITORS_2019» до 10.00 14 червня 2019 року (київський час).

Будь-які запитання щодо цього оголошення мають бути надіслані до 14:00 13 червня 2019 року (київський час) тільки на електронну адресу: REPU@coe.int з темою листа: «QUESTIONS_TENDER_MEDIA_MONITORS_2019».

Критерії відповідності кандидатів:

Документи, які необхідно подати:

Для фізичних осіб-підприємців:

Протягом строку дії контракту, від обраних Консультантів може очікуватися виконання таких завдань:

Наведений вище перелік результатів не є вичерпним. Рада Європи залишає за собою право просити надати результати, що прямо не вказані в переліку очікуваних результатів, але пов'язані зі сферою дії/предметом контрактів з консультантами.

Повна інформація щодо умов залучення спеціалістів з медіамоніторингу висвітлення ЗМІ перебігу парламентських виборів 2019 року в Україні – у додатках до цього оголошення:

  1. Умови тендеру/Тендерна технічна специфікація (англійська мова)
  2. Договір про залучення (Act of Engagement) (англійська мова)
  3. Форма «Інформація про досвід роботи та згода на повний робочий день за контрактом» (українська мова)
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY