detector.media
12.06.2019 13:55
Канал «Україна» назвав ім’я ведучого нового тревел-шоу «Родичі в турне»
Канал «Україна» назвав ім’я ведучого нового тревел-шоу «Родичі в турне»
Ведучим нового тревел-шоу «Родичі в турне» став Григорій Герман. Шоу стартує на каналі «Україна» уже в кінці липня.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«У новому реаліті дві команди з двох родичів різних поколінь, будуть боротися за приз розміром 50 000 грн, який вони зможуть витратити на свою мрію. Проект познайомить телеглядачів з новою небаченою Україною і продемонструє шляхи вирішення вічної проблеми – конфлікту поколінь», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що учасники «відкриють нову туристичну Україну», однак головною метою команд залишається соціальна мрія, на реалізацію якої необхідний головний приз.

«У нашому шоу беруть участь дві сім'ї, які в екстремальних умовах непростих випробувань будуть находити спільну мову і мости взаємодії. Більше того, так як це тревел-шоу, ми будемо подорожувати по Україні, відкриваючи українцям власну батьківщину з несподіваних, дуже привабливих сторін. У кожному з міст, під час випробувань, учасники вирішуватимуть маленькі соціальні проблеми: прибрати сміття, посадити квіти, облаштувати майданчик біля дитячої лікарні і т.п.», – розповідає ведучий.

Нагадаємо, 23 травня телеканал «Україна» повідомив, що розпочав роботу над новим тревел-шоу «Родичі в турне». Виробництвом проекту займається Film.ua.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY