detector.media
12.06.2019 12:55
На 24-му каналі запустять проект «Голобородько»
На 24-му каналі запустять проект «Голобородько»
На 24-му каналі запускають проект у форматі відеоблогу «Голобородько», ведучим якого став журналіст Антон Голобородько. Програма виходитиме в ефірі телеканалу щосуботи о 17:40 та щонеділі о 20:40.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Антон Голобородько також є автором цього проекту.

«Щотижня реальний тезка відомого телегероя серіалу "Слуга народу" Василя Голобородька пильно стежить за першими кроками новообраного президента Володимира Зеленського і показує їх в простій і доступній формі. Йому розповідають те, про що не кажуть публічно. Він аналізує перші призначення Банкової, людей в новій команді і реальний вплив (олігарха Ігоря) Коломойського на неї, віднаходить перші скандали, показує перші розчарування і перші досягнення», – йдеться в повідомленні.  

Крім того, ведучий програми буде пояснювати, наскільки історія президента з серіалу «Слуга народу» схожа на історію реального глави держави. 

Нагадаємо, на 24 каналі стартувало політичне ток-шоу «Політанатомія», яке виходитиме в прямому ефірі щоп’ятниці о 19:30. Ведучими програми будуть політик, громадський діяч і політичний експерт Олег Рибачук та журналіст Артем Овдієнко.

Фото: 24 канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY