detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
10.06.2019 12:20
Гайдукевич пішов з програми «Підсумки тижня» на 5-му каналі (ДОПОВНЕНО)
Гайдукевич пішов з програми «Підсумки тижня» на 5-му каналі (ДОПОВНЕНО)
Ведучий Віталій Гайдукевич 9 червня повідомив, що йде з програми «Підсумки тижня» на 5-му каналі.

Про це він заявив наприкінці програми на 5-му каналі. 

«На цьому все! Я мушу подякувати команді "Підсумків". Ми були змістовні, ми говорили про те,  що вважаємо за потрібне ми! І це, насправді, дорого коштує. Розставлялися, насправді, важливі акценти. "Підсумки тижня" в ефірі 5-го (каналу, – ДМ) – лишаються, але вже без Віталія Гайдукевича», – наголосив він.

Пан Гайдукевич також подякував команді програми та глядачам. За його словами, «це не крапка, це три крапки, тому що телевізійна історія буде мати своє продовження».

Шеф-редактор 5-го каналу Володимир Мжельський у коментарі «Детектору медіа» сказав, що наразі не може назвати ім’я нового ведучого програми. Водночас він додав, що на цьому тижні все повідомить.  

Нагадаємо, Партія «Блок Петра Порошенка “Солідарність”» офіційно змінила свою назву на партія «Європейська Солідарність», це рішення ухвалив з’їзд партії 24 травня на Форумі ГО «Солідарна Справа Громад».
31 травня журналіст 5-го каналу Віталій Гайдукевич та член наглядової ради НСТУ Сергій Таран увійшли до президії партії «Європейська Солідарність», головою якої обрали п’ятого президента України Петра Порошенка.

Фото: скріншот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY