detector.media
08.06.2019 11:59
Film.ua включила в свій дистрибуційний портфель фантастичну стрічку «Фокстер & Макс»
Film.ua включила в свій дистрибуційний портфель фантастичну стрічку «Фокстер & Макс»
Виробництвом фільму про дружбу хлопчика із собакою-супергероєм займалася компанія Pronto Film.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

«Фокстер & Макс» – вже не перший фільм не власного виробництва Film.ua  Group, який потрапив до дистрибуційного пакету Film.ua Distribution. Раніше до нього додали, наприклад, сімейну комедію «Пригоди Святого Миколая» видавництва Big Hand Films.

Проєкт «Фокстер & Макс» вже було представлено на найбільшому європейському кіноринку Marche du Film, де він привернув увагу з боку світових баєрів. Компанія Film.ua Distribution також займається кінотеатральною дистрибуцією стрічки на території України. Фільм вийде у широкий прокат восени 2019 року.

«Фокстер & Макс» - фільм режисера Анатолія Матешка. За сюжетом, творчий, але самотній школяр Макс виявляє, що графіті собаки, яке він намалював знайденим під мостом балончиком, ожило у вигляді пса-наноробота з суперможливостями. І тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб оволодіти цією могутньою технологією.

В ролях: Богдан Козій, Віталія Турчин, Томаш Освєчінскі, Максим Самчик, Роман Халаїмов, Дар’я Полуніна, Макс Родіонов, Влад Мамчур, Анастасія Матешко.

Нагадаємо, фільм «Фокстер & Макс» став переможцем Восьмого пітчингу Держкіно й отримав майже 38,5 млн грн державної фінансової підтримки, що склало 90% від загального бюджету. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY