detector.media
06.06.2019 15:08
Film.ua показав новий тизер-трейлер «Захара Беркута» (ВІДЕО)
Film.ua показав новий тизер-трейлер «Захара Беркута» (ВІДЕО)
Історичний екшен «Захар Беркут» режисера Ахтема Сеітаблаєва вийде в прокат 10 жовтня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Film.ua.

Стрічка «Захар Беркут» за мотивами однойменної повісті Івана Франка розповідає про події 1241 року: монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі місцеві мисливці брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Фільм виробляють компанії Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

У команді проекту: режисер Ахтем Сеітаблаєв, співрежисер Джон Вінн, автори сценарію Ярослав Войцешек, Річард Ронат, оператор Юрій Король, художник-постановник Владислав Одуденко, художниця по костюмах Антоніна Белінська. Продюсери: Єгор Олесов, Юрій Карновський, Джефф Райс, Раджа Коллінз.

У ролях: Роберт Патрік, Андрій Ісаєнко, Олег Волощенко, Поппі Дрейтон, Аліна Коваленко та інші. 

Зйомки стрічки розпочалися в червні цього року У Синевірській Поляні на Закарпатті. Наразі знімальний період закінчено, стрічка знаходиться в процесі постпродакшну.

Як повідомляв «Детектор медіа», компанія Kinorob підписала з Film.ua Group договір про надання пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції історичного екшену «Захар Беркут».

Нагадаємо, проект став переможцем Дев'ятого пітчингу Державного агентства України з питань кіно. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпідтримка - 30 млн гривень.

До команди проекту приєдналися американські кінематографісти.

Стрічка вийде в прокат 10 жовтня 2019 року. Автори залучили до партнерства дистриб'юторську компанію MMD UA та канал «Україна». 

Фото: прес-служба Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY