detector.media
05.06.2019 20:59
В АП вважають, що «плагіат» у промові Зеленського міг бути диверсією з боку МЗС України
В АП вважають, що «плагіат» у промові Зеленського міг бути диверсією з боку МЗС України
Заступник глави Адміністрації президента України з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності фрагментів виступу президента Володимира Зеленського на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та виступу Петра Порошенка на з‘їзді партії «Європейська солідарність».

Про це повідомляє прес-служба голови держави.

«Попередньо встановлено, що працівники МЗС України, які готували тези для брифінгу президента Володимира Зеленського, паралельно продовжували працювати на Петра Порошенка. Розцінюємо це як диверсію з боку окремих працівників Міністерства закордонних справ та свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка», - заявили у прес-службі.

В Адміністрації президента також зазначили, що зміст і порядок денний переговорів Зеленського з очільниками ЄС та НАТО формувався окремо працівниками АП.

«Тому представники попередньої влади не мали впливу на питання, які президент Володимир Зеленський обговорював із європейськими партнерами та друзями України», - наголосили в прес-службі.

У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Петром Порошенком в АП обіцяють зробити «жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки».

Раніше речник п'ятого президента України Святослав Цеголко заявив, що чинний президент Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Брюселі вдався до плагіату та повторив слова з промови Петра Порошенка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY