detector.media
05.06.2019 19:40
Цеголко заявив, що Зеленський у Брюселі скопіював абзац з промови Порошенка
Цеголко заявив, що Зеленський у Брюселі скопіював абзац з промови Порошенка
Речник п'ятого президента України Святослав Цеголко стверджує, що чинний президент Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Брюселі вдався до плагіату та повторив слова з промови Петра Порошенка.

Про це пан Цеголко написав у Facebook.

«Банальний плагіат. Новий президент Зеленський поцупив цілий абзац з виступу Петра Порошенка на з'їзді партії Європейська Солідарність. Приємно, що Володимир прислухається до Петра Порошенка. Але окрім коректора варто найняти і спічрайтера», - йдеться в повідомленні.

Речник також розмістив скріншот з офіційної сторінки Адміністрації чинного президента у Twitter з дописом, який, за словами пана Цеголка, повторює слова Петра Порошенка. На сторінці Порошенка у Twitter є аналогічний допис від 18 травня.

Цеголко також розмістив відеофрагмент виступу Порошенка на з'їзді партії 31 травня.

В Адміністрації президента виданню «TheБабель» повідомили, що наразі проводиться перевірка, після якої буде зроблено заяву.

Раніше український драматург Павло Ар’є запідозрив творців американського серіалу про Чорнобиль від HBO у порушенні авторських прав. Шоуранер серіалу Крейг Мейзін (Craig Mazin) відповів на звинувачення українського драматурга, що «ніколи не читав творів і не бачив постановок Павла Ар’є».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY