detector.media
05.06.2019 14:10
Новий фільм-розслідування «Слідства.Інфо» вийде на трьох каналах
Новий фільм-розслідування «Слідства.Інфо» вийде на трьох каналах
Проект журналістських розслідувань «Слідство.Інфо» випустив новий фільм-розслідування «Місто вкрадених квартир». Автори фільму – продюсерка Євгенія Моторевська та журналіст Дмитро Реплянчук.

Увечері 4 червня презентація фільму відбулася в одному з київських двориків просто неба. Також 4 червня прем’єра «Міста вкрадених квартир» відбулася в ефірі «Громадського телебачення». Текстову версію розслідування опубліковано на сайті «Слідства.інфо».

5 червня о 18:25 новий продукт «Слідства.Інфо» покаже суспільний телеканал «UA: Перший». Фільм-розслідування вийде в межах щоденної програми «Тема дня», а Євгенія Моторевська та правниця Тетяна Козаченко стануть гостями студії програми.

5 червня о 21:00 фільм покаже 24 канал. А 9 червня о 21:15 відбудеться повторний показ проекту в ефірі «Громадського».

Стрічка розповідає про події осені 2018 року, коли журналісти «Слідство.Інфо» протягом кількох місяців вивчали складні схеми квартирних шахраїв і зруйновані долі їхніх жертв.

«Коли ми почали працювати над цією історією, то з’ясували, що в столиці діють не лише поодинокі шахраї, а цілі банди, які роками системно займаються аферами з квартирами киян. Наприклад, одна з груп лише за останні два роки провернула схеми з квартирами на понад три мільйони доларів. Тоді ми вирішили з моїм колегою з’ясувати, чому цим людям вдається роками безкарно провертати оборудки з нерухомістю. Виявилося, що саме правоохоронці, які б мали розслідувати квартирні злочини, причетні до них», - цитує авторку фільму-розслідування Євгенію Моторевську прес-служба «UA: Першого».

Нагадаємо, 25 березня відбулася прем’єра документального фільму «Гандзюк. Системне вбивство» проекту «Слідство.Інфо». Стрічка вийшла в обмежений кінопрокат у Києві та була показана в ефірі трьох телеканалів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY