detector.media
05.06.2019 11:20
Канал «Україна» знімає міні-серіал «Ніколи не буває пізно»
Канал «Україна» знімає міні-серіал «Ніколи не буває пізно»
Компанії «Фільмстрім» і «Vileton Films» на замовлення телеканалу «Україна» займаються виробництвом чотирисерійного фільму «Ніколи не буває пізно».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

«Що робити, якщо у твого чоловіка через двадцять років шлюбу настає криза середнього віку, і він повідомляє, що йде до іншої? Для 39-річної Ольги це – справжній крах: Ігор – єдиний чоловік у її житті, домашні клопоти – єдина робота, якою вона коли-небудь займалася. Проблемами обертається спроба знайти роботу. І навіть повідомити про розставання донькам – нестерпна мука. Але, тільки опинившись на уламках колишнього щастя, і Ольга, і її чоловік, і доньки зможуть провести «роботу над помилками» і зібрати своє життя заново», – йдеться в описі сюжету.

Режисером-постановником міні-серіалу став Євген Баранов. У фільмі знімаються актори Анна Міклош, Віталій Кудрявцев, Олександр Нікітін, Олеся Власова, Єлизавета Зайцева, Олександр Пашков, Єлизавета Майська, Олена Лавренюк, Міла Сивацька й інші.

Оператор-постановник – Костянтин Воробйов. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Євген Лященко, Ірина Черняк, Віталій Сіренко, Ірина Франчук.

Нагадаємо, 4 травня о 16:00 на каналі «Україна» відбулася прем'єра 4-серійної картини «Скляна кімната».

Фото: прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY