detector.media
04.06.2019 12:01
Почалося голосування за креативну кампанію української культури та дозвілля
Почалося голосування за креативну кампанію української культури та дозвілля
У рамках проекту «Битви креаторів» з 3 по 10 червня проходить голосування за креативні концепції, які будуть взяті за основу національної промо-кампанії української культури та культурного дозвілля «Культура зближує».

Про це повідомляє прес-служба офіційного представництва міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions в Україні.

У квітні Український культурний фонд разом з Cannes Lions в Україні оголосили тендер на розробку креативної стратегії для національної промо-кампанії «Битва креаторів». Захід організований за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Зазначається, що взяти участь у конкурсі мали змогу представники креативних агенцій, продакшн та дизайн-студій, фрілансери рекламно-комунікаційного ринку. Вони вже подали свої креативні концепти. Тепер у ході голосування буде обрано 10 фіналістів, які зустрінуться 13 червня на заході в Києві, щоб презентувати повні версії своїх креативних концепцій перед панеллю журі та аудиторією.

Переглянути роботи та проголосувати за найцікавішу ідею можна за посиланням.

«Формат "Битви креаторів" розроблено так, щоб забезпечити по-справжньому прозорий процес проведення тендерів та, водночас, залучити експертів і небайдужих громадян до створення якісного креативного та культурного продукту або комунікації. Цей відкритий формат акцентує увагу лише на ефективності ідей та запропонованих рішень, які відповідають запитам суспільства», – заявив офіційний представник Cannes Lions в Україні Костянтин Кузнєцов.

Деталі конкурсу доступні за посиланням.

Нагадаємо, на телеканалі СТБ у програмі «Вікна-новини» з 22 по 26 квітня виходив спецпроект «Культурні люди» ведучої та кореспондента Ольги Кучер. Героями циклу сюжетів стали п'ять відомих українців.

Фото: Cannes Lions в Україні

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY