detector.media
03.06.2019 19:44
Україна отримала свого менеджера у Facebook
Україна отримала свого менеджера у Facebook
Компанія Facebook призначила менеджера з публічної політики по Україні. Цю посаду обійняла українська фахівчиня з комунікацій та протидії фейкам Катерина Крук.

Про нову роботу Катерина Крук повідомила на своїй фейсбук-сторінці. На посаду вона була призначена 27 травня.

Менеджер з публічної політики по Україні працює у варшавському офісі Facebook. Про це зазначалося у вакансії, яку компанія відкрила в жовтні 2018 року. До обов’язків менеджера з публічної політики входить інформування про продукти та діяльність компанії, відповіді на запити політиків і регуляторів, надання інформації для розробки політики регулювання інтернет-сектора.

Раніше у Facebook не було менеджера з публічної політики по Україні. Про наміри призначити його стало відомо в жовтні 2018 року.

Катерина Крук – політологиня, фахівчиня з комунікацій і боротьби з дезінформацією, була аналітиком проекту StopFake, членом команди зі стратегічних комунікацій Українського кризового медіацентру (зокрема, займалася оновленням соціальних мереж Верховної Ради), мала досвід роботи в Європарламенті, відповідала за промоцію в польському офісі «Євро-2012».

Фото: Facebook Катерини Крук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY