detector.media
03.06.2019 18:48
Канал «Україна» завершив зйомки пригодницького серіалу «Пошта»
Канал «Україна» завершив зйомки пригодницького серіалу «Пошта»
Прем’єра 40-серійного пригодницького серіалу «Пошта» - спільного проекту студії Film.ua та телеканалу «Україна» - відбудеться восени.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Спеціально для зйомок серіалу в одному зі знімальних павільйонів побудували поштовий офіс. Саме там, за сюжетом, пакують бандеролі та посилки, а два експедитора - Олена та Андрій - розвозять їх клієнтам. І часом робота головних героїв - небезпечна і складна.

«Допомагати людям можна в будь-якій ситуації, де б ти не знаходився - ця ідея стала головним посилом фільму. У кожній серії будуть історії звичайних людей, учасниками яких мимоволі стануть працівники пошти», - розповіла про новий проект шоураннер Юлія Міщенко.

За сюжетом, головна героїня Олена пережила важке розлучення. До того ж вона виявляється втягнутою у кримінальну історію. Цю роль зіграла актриса театру і кіно Олена Михайличенко. Роль Андрія Довгополого зіграв Артем Позняк.

«Андрій - героїчна особистість, він колишній МНС-ник, і рятувати людей - це його покликання. Здавалося б, робота листоноші - проста і буденна: приніс посилку і пішов. Але Андрій кожен раз допомагає тим, хто потребує допомоги, він просто не може інакше. За сюжетом йому доведеться битися, будуть перестрілки і переслідування», - розповів актор про свого героя.

Зйомки проходили на вулицях Києва і в передмісті, а також у павільйоні.

Раніше повідомлялось, що НЛО TV готує новий ситком про викладачів та студентів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY