detector.media
01.06.2019 14:30
Прогноз інфляції цін на пряму рекламу на ТБ в 2019 році знизився - Kwendi Media Audit
Прогноз інфляції цін на пряму рекламу на ТБ в 2019 році знизився - Kwendi Media Audit
В рамках регулярної ініціативи команда Kwendi Media Audit консолідувала прогнози медіа-інфляції від експертів ринку.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

В опитуванні традиційно взяли участь великі рекламні холдинги України: Publicis Groupe Ukraine, Dentsu Aegis Network Ukraine, Omnicom Media Group (Media Direction і Optimum Media), razom communications і Group M.

Дані опитування наведені у вигляді середнього значення для кожного медіа із зазначенням мінімальних і максимальних прогнозів рівня інфляції.

У порівнянні з лютневою хвилею консолідована оцінка рівня інфляції цін на пряму рекламу на телебаченні залишилася високою (57%, зниження на 2 процентних пункти), зі скороченням інтервалу варіантів зі 48-75% до 45-65%. Прогноз інфляції цін на спонсорство і міжпрограмні розміщення виріс на 1 процентний пункт.

На 4 процентних пункти знизився прогноз інфляції на носії 3х6, однак розкид оцінок по ним істотно виріс.

«Екстремально високі темпи зростання медіаінфляції в 2019 на телебаченні і в зовнішній рекламі році обумовлені обсягами політичної реклами і новою політикою продажів на ТБ», - зазначають у Kwendi Media Audit.

Прогнози подані для інфляції цін у національній валюті.

Нагадаємо, Kwendi MediaAudit надає послуги медіа-аудиту в Україні з 2006 року. Минулого року у компанії прогнозували, що рівень медіаінфляції на українському ТБ у 2018 році складе 30%.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY