detector.media
30.05.2019 19:52
До команди Вакарчука долучилось digital-агентство Postmen, яке працювало на Порошенка
До команди Вакарчука долучилось digital-агентство Postmen, яке працювало на Порошенка
Святославу Вакарчуку та партії «Голос», з якою він йде на парламентські вибори, допомагатиме Ярослав Ведмідь - засновник digital-агентства Postmen. Як дослідили журналісти, під час президентських виборів агентство просувало в інтернеті чорний піар проти Зеленського.

Інформацію, що Ярослав Ведмідь долучився до його команди, Вакарчук підтвердив в інтерв'ю виданню «Ліга.net». Він також зазначив, що не пам'ятає, хто саме з членів команди привів до неї пана Ведмідя.

«Для мене важливі принципи людини, наскільки він розуміє нашу місію. Ярослав Ведмідь - топ digital strategist в цій країні. Ми працюємо тільки з кращими людьми. Головна мета - провести в парламент багато хороших людей», - зазначив Вакарчук.

Він також розповів, що до команди залучені люди, які дотримувалися різних політичних поглядів. Але «ніяких зв'язків з жодною політичною силою, ні з чинним, ні з попереднім президентом, або іншими президентами», за його словами, партія не матиме.

«І ми не збираємося нікого "мочити" в соцмережах - це не наш метод. Ми йдемо з позитивом, і з тими, хто хоче об'єднувати країну. Але ми не дамо нас ображати. Будемо відповідати на несправедливі закиди і готові боротися проти чорного піару», - додав Вакарчук.

Нагадаємо, журналісти «The Бабель» виявили під час президентських виборів, що вісім Facebook-сторінок з чорним піаром проти Володимира Зеленського мали за менеджера працівника цифрового агентства Postmen. У штабі Петра Порошенка підтвердили, що співпрацювали з цим агентством.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY