detector.media
30.05.2019 10:36
Журналіст Вергеліс продовжує активний процес реабілітації, динаміка одужання є позитивною
Журналіст Вергеліс продовжує активний процес реабілітації, динаміка одужання є позитивною
Театральний критик та журналіст Олег Вергеліс, який 6 травня у важкому стані потрапив у лікарню, зараз продовжує активний процес реабілітаційно-відновлювальних заходів. Динаміка його одужання продовжує бути стабільно позитивною.

Про це повідомила Юлія Самборська на своїй сторінці в Facebook.

«За станом на сьогодні, Олег продовжує активний процес реабілітаційно-відновлювальних заходів. Цей процес буде тривалим та вимагатиме від усіх нас значних зусиль моральних та фінансових. Динаміка одужання продовжує бути стабільно позитивною, проте, потрібен час, час, час і багато терпіння й, звісно, праці лікарів та медичного персоналу», – розповіла вона.

Пані Самборська зазначила, що відвідування журналіста наразі відбуваються в обмеженому часовому режимі в зв’язку з навантаженням під час реабілітаційних заходів.

Вона також закликала театральну спільноту написати новини щодо театральних подій та новинок в Україні. За її словами, Олег Вергеліс «фактично випав зі звичного йому інформаційно-театрального простору» та багато запитує про те, відбувається в театрах.

Крім того, Юлія Самборська додала, що актуальним залишається питання коштів, адже процес лікувально-відновлювальних заходів буде тривалим та ще потребуватиме значних фінансових ресурсів. Переказати гроші можна на картку Приват Банк Самборська Юлія Леонідівна 5168 7453 0215 4692. Перераховуючи кошти необхідно вказати мету платежу: «на лікування Олега Вергеліса».

Нагадаємо, театральний критик та журналіст Олег Вергеліс 6 травня потрапив до лікарні, зараз він перебуває у важкому стані. За словами головреда журналу «Всесвіт» та критика Дмитра Дроздовського, у Вергеліса інсульт.

8 травня в зв'язку із погіршенням стану Олегу Вергелісу зробили операцію, вона пройшла в нормальному режимі. Стан журнаілста лікарі оцінили як стабільно важкий.

10 травня стало відомо, що Олег Вергеліс перебуває в стабільно важкому стані, але є позитивна динаміка.

12 травня стало відомо, що журналіст у свідомості, але його стан досі важкий.

21 травня стан Вергеліса був стабільним (але важким), однак критичний пік минув без ускладнень. Він був у реанімації.
Фото: Олег Вергеліс 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY