detector.media
29.05.2019 12:11
Телеканал «1+1» знімає новий міні-серіал «Колишня»
Телеканал «1+1» знімає новий міні-серіал «Колишня»
Телеканал «1+1» знімає нову мелодраму «Колишня». Виробництвом продукту на замовлення каналу займається компанія «Sister's production».

Про це 29 травня повідомляє прес-служба телеканалу.

«Успішне життя 45-річної Регіни (Дар’я Волга), відомої тренерки з гімнастики, йде шкереберть, коли вона дізнається, що чоловік (Олег Савкін) має коханку, яку сама ж виховала, як рідну доньку. Чи зможе Регіна пережити зраду двох близьких людей і зберегти при цьому 25-річний шлюб», – йдеться в описі сюжету.

У серіалі знімаються Сергій Радченко, Олег Савкін, Дар’я Волга, Аліна Коваленко, Мирослава Филиппович, Сергій Комаровський, Євгенія М’якенька та Марія Кочур.

Продюсерами мелодрами від каналу стали: Олена Єремєєва та Дарина Жукова, креативним продюсером ― Надія Пермінова, автором сценарію – Наталія Шимборецька. Від компанії «Sister's production» продюсерами будуть Вікторія Забулонська та Марина Городецька, креативним продюсером – Дар’я Трегубова, виконавчими продюсерами – Олександр Омельянов та Інна Тихомирова. Режисер-постановник ― Ольга Золотарьова, оператор-постановник ― Павло Муравйов, художник-постановник ― Олександр Заславський

Нагадаємо, телеканал «1+1» розпочав зйомки комедійного серіалу «Відморожений» з актором та співаком Dzidzio в головній ролі. Прем’єра 16-серійної комедії відбудеться в цьому році.

Фото: 1+1

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY