detector.media
28.05.2019 13:50
Поліція оголосила підозру нападнику, який облив помиями журналістку Світлану Підпалу в Одесі
Поліція оголосила підозру нападнику, який облив помиями журналістку Світлану Підпалу в Одесі
Поліція оголосили про підозру нападнику, який 7 травня облив помиями журналістку в Одесі.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції Одеської області.

Йдеться про Світлану Підпалу.

«На початку травня поточного року чоловік, мотивуючись власною неприязню до місцевої представниці громадської організації та журналістки, яка робила відеозйомку на території "Літнього театру", вилив на неї відро з рідиною, заливши й відеокамеру», – йдеться в повідомленні.

Працівники Приморського відділу поліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили місце знаходження правопорушника та затримали його. Зараз слідчі проводять необхідні процесуальні заходи в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 171 (перешкоджання законній  професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, у Одесі в Літньому театрі 7 травня невідомий вилив відро помиїв на місцеву журналістку Світлану Підпалу. Приморський відділ поліції в Одесі вирішує питання про внесення відомостей за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY