detector.media
28.05.2019 12:40
Мексиканська журналістка Анабель Ернандес отримала премію Deutsche Welle «За свободу слова»
Мексиканська журналістка Анабель Ернандес отримала премію Deutsche Welle «За свободу слова»
У Бонні в рамках міжнародного медійного форуму Global Media Forum 27 травня премію Deutsche Welle «За свободу слова» вручили журналістці Анабель Ернандес за її внесок в боротьбу з корупцією та за захист свободи думок у Мексиці.

Про це повідомляє прес-служба Deutsche Welle.

Премію Freedom of Speech Award 2019 року журналістиці вручив генеральний директор медіакомпанії Deutsche Welle Петер Лімбург

«Анабель Ернандес розповідає про корупцію і наркокартелі, що є вражаючим прикладом сміливого журналістського розслідування. Ми повинні захищати і підтримувати наших колег, які продовжують шукати істини, незважаючи на небезпеку, з якою вони стикаються», – наголосив він.

Анабель Ернандес стала першою жінкою, яка отримала премію Deutsche Welle «За свободу слова». Журналістка, відома своєю книгою «Нарколенд» про зв'язки між мексиканськими наркокартелями та політиками і правоохоронцями, народилася в Мексиці в 1971 році.

Вона пише про корупцію в уряді, торгівлю наркотиками та сексуальну експлуатацію. Пані Ернандес каже, що доля її батька мотивувала її в її роботі. Він був викрадений і вбитий в Мехіко в 2000 році. 

Нагадаємо, мексиканська журналістка Анабель Ернандес, відома своєю книгою «Нарколенд» про зв'язки між мексиканськими наркокартелями та політиками і правоохоронцями, стала лауреаткою премії Freedom of Speech Award 2019 року Німецької міжнародної суспільної медіакомпанії Deutsche Welle (DW).

Фото: Deutsche Welle

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY