detector.media
28.05.2019 12:17
StarLightMedia розпочала переговори з провайдерами щодо запуску HD-мовлення
StarLightMedia розпочала переговори з провайдерами щодо запуску HD-мовлення
Медіагрупа StarLightMedia розпочала підготовку до переходу на HD-мовлення на початку 2020 року. Компанія запустила процес оновлення технічної бази та розпочала переговори з провайдерами та операторами ринку.

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Запуск HD-версій каналів в оперативні терміни дуже важливий етап як реалізації стратегії нашої медіагрупи, так і в цілому розвитку телеринку в Україні. Це дозволить глядачеві отримати якісніше зображення на своїх екранах, а нашим партнерам з ринку запропонувати своїм клієнтам більшу цінність у порівнянні з безкоштовним ефірним мовленням. Перехід на HD-версії дає можливість провайдерам, які використовують сучасні технології, залучати нових абонентів і тим самим сприяти зростанню ринку», – наголошує директор дивізіону Digital і PayTV Юлія Трибушна.

Комерційний директор дивізіону Digital і PayTV Микола Фаєнгольд звертає увагу на те, що паралельно із запуском HD-версій телеканалів StarLightMedia працює над кодуванням супутникового сигналу: «Наша мета зблизити старт цих двох подій так, щоб ефект для глядачів був максимально відчутний. Таким чином, StarLightMedia послідовно реалізує заявлені плани щодо розвитку ринку і зобов'язання перед партнерами».

Нагадаємо, українські медіагрупи — StarLightMedia та «1+1 медіа» — планують запуск HD-версій своїх основних каналів уже у 2020 році. Подібні плани і в «Медіа Групи Україна» — тут вважають доцільним підвищувати роздільну здатність після кодування телевізійного сигналу на супутнику, яке заплановане на кінець року.

Ілюстрація надана прес-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY