detector.media
27.05.2019 15:30
Коломойський: «1+1» не випускає про мене негативних матеріалів через «самоцензуру»
Коломойський: «1+1» не випускає про мене негативних матеріалів через «самоцензуру»
Телеканал «1+1» не випускає негативних репортажів про олігарха та кінцевого бенефіціарного власника каналу Ігоря Коломойського через «внутрішню самоцензуру».

Про це сам олігарх повідомив у інтерв’ю «Українській правді».

«Я не впливаю на "плюси" в тій мірі ... Припустимо, про мене немає якихось негативних репортажів. Ви ж їх не бачите? Але це називається внутрішня самоцензура, їм не зручно про власника, акціонера або бенефіціарного власника писати якісь гидоти. Крім того, ми з ними з усіма знайомі, спілкуємося, і у нас є можливість сказати свою позицію. Тому ми живемо мирно – я не чіпаю їх, вони не чіпають мене», – сказав Ігор Коломойський.

Водночас він зазначив, що свариться з генеральним директором групи «1+1 медіа» Олександром Ткаченком через «фінансові розбіжності». Олігарх додав, що вони обговорюють контент, «але це не пов'язано з ТСН».

Пан Коломойський також повідомив, що через «1+1» посварився з п’ятим президентом України Петром Порошенком.

«Це не було якесь одна подія. Це було щодня. Ось я за службовим обов'язком, коли мене запрошували в адміністрацію, приходив. Одне з питань було: "1+1" щось не те показав», – розповів він, уточнивши, що про це «Порошенко говорив особисто».

Крім того, за його словами, колишній голова Адміністрації президента Борис Ложкін був «головний цензором» та нібито радив не показувати серіал «Слуга народу».

«Ложкін там мені розривав телефон і говорив, що це не можна показувати (серіал "Слуга народу", – ДМ). <…> Ще на стадії виробництва. "Це не можна випускати, ви що! У вас будуть неприємності, це буде скандал"», – сказав олігарх.

Крім того, він заявив, що пан Ложкін «шантажував Приватбанком через "1+1"».

«Він дзвонив Боголюбову (Генадію, українському бізнесмену, – ДМ)  і говорив: "Передай йому, що у вас заберуть банк"», – зазначив пан Коломойський.

Нагадаємо, олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський сказав, що використовуватиме канал «1+1» як батіг для того, щоб стимулювати нову владу йти до змін.

Раніше він заявив, що Петро Порошенко вів переговори з братами Суркісами, щоб викупити їхню частку телеканалу «1+1».

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY