detector.media
25.05.2019 11:38
Трамп опублікував фейкове відео про заїкання спікерки Палати представників
Трамп опублікував фейкове відео про заїкання спікерки Палати представників
Президент США Дональд Трамп опублікував у соцмережі Twitter значно відредаговане відео з виступом спікерки Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі.

Про це повідомляє Reuters.

Так, відео, поширене Fox Business Network, відредаговане таким чином, ніби спікерка має труднощі із вимовою під час виступу перед журналістами.

«Пелосі заікаїться під час новинної конференції», - написав Трамп у Twitter.

“PELOSI STAMMERS THROUGH NEWS CONFERENCE” pic.twitter.com/1OyCyqRTuk

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 24 травня 2019 р.

Варто зазначити, що під час прес-конференції Ненсі Пелосі виступила із критикою Дональда Трампа. Вона говорила протягом 23 хвилин і дійсно іноді запиналася і поправляла себе, але на відео, опублікованому президентом США, ці моменти скомпоновані таким чином, ніби у представниці демократів є якісь проблеми із мовленням.

Також Ненсі Пелосі показала 2 пальця, кажучи про 3 позиції. Цей момент був повторений на відео кілька разів. Хоча насправді вона виправила себе та показала потім три пальця.

Коли журналісти запитали у Трампа про це відео, він заявив, що нічого про нього не знає та додав, що пані Пелосі «вижила з розуму». На подільші запити журналістів у Білому домі не відповіли.

Нагадаємо, раніше видання Washington Post нарахувало у Трампа більше 10 тис. неправдивих заяв. Стільки неправди президент США сказав за 828 днів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY