detector.media
23.05.2019 20:34
У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories
У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories
У мобільних додатках Megogo для ОС Android і iOS з'явився новий формат відео розважально-пізнавального контенту - Stories. Він реалізований за аналогією з однойменною рішенням в соціальних мережах Instagram і Snapchat.

Про це повідомляє прес-служба Megogo.

Так, щодня користувачі додатку зможуть переглянути кілька категорій коротких вертикальних науково-пізнавальних та розважальних відео: про цікаві факти, відкриття або події, трейлери або епічні фрагменти з кінострічок, серіалів або ТВ передач, представлених на платформі.

На поточному етапі блок Megogo Stories розташований у верхній частині головного екрану мобільного додатку - це стрічка з близько 20 відеороликів. Stories розділені на тематичні категорії: технології, історія, подорожі, їжа, тварини, новини, серіали, фільми.

На даний момент над проектом Megogo Stories працюють вісім журналістів, а в найближчому майбутньому до них приєднається ще кілька людей, в тому числі моушн-дизайнери.

Наступний крок з розширення категорій - залучення до їх створення сторонніх ресурсів, наприклад, ЗМІ, анонсують у компанії.

Раніше повідомлялось, що користувачі Android-додатків (смартфони і планшети) Megogo зможуть дивитися фільми, мультфільми та серіали в офлайновому режимі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY