detector.media
23.05.2019 19:11
NewsOne запускає нову програму «Реальна економіка»
NewsOne запускає нову програму «Реальна економіка»
Гість першого випуску - міністр економіки України 1997-1998 рр. Віктор Суслов.

Про це повідомляє прес-служба NewsOne.

Вестиме «Реальну економіку» Олександр Колтунович

«Це ексклюзивний проект на українському телебаченні, в якому не професійний телеведучий, а компетентний експерт з економічних питань вестиме з гостями дискусії на стратегічно важливі теми», - анонсують на каналі.

Гостями програми будуть українські економісти та міжнародні експерти. Із гостем першого випуску «Реальної економіки» - екс-міністром економіки України Віктором Сусловим - ведучий підведе підсумки останніх 5 років і обговорить прогнози на найближчі 5.

Прем'єра програми відбудеться у неділю, 26 травня, о 14:15.

Зазначимо, що незалежне аналітичне видання «Тексти» внесло Колтуновича до бази «псевдосоціологів та прихованих піарників»

Як пише видання, у ЗМІ пан Олександр фігурує як «експерт з інтеграції та макроекономіки» або просто «економічний експерт». Він є частим гостем близьких до Віктора Медведчука телеканалів «112 Україна» та NewsOne.

Станом на 2009 рік Колтунович був членом Партії регіонів. У 2015 році балотувався до Київської міської ради від «Опозиційного блоку». Станом на січень 2018 року був керівником економічних програм «Українського вибору» Віктора Медведчука.

«Від середини 2018 року Колтунович почав фігурувати у піарних матеріалах Медведчука та Рабіновича, до якого Медведчук приєднався в липні того року», - зазначають «Тексти».

Нагадаємо, раніше NewsOne запустив випуски новин російською мовою.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY