detector.media
22.05.2019 20:00
П'ять членів Нацради пропонують провести засідання 28 травня
П'ять членів Нацради пропонують провести засідання 28 травня
Відповідне звернення підписали Сергій Костинський, Олександр Ільяшенко, Валентин Коваль, Уляна Фещук та Володимир Горковенко.

Документ розміщено на сайті Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення.

«Відповідно до ст. 24 Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення та радіомовлення", розділу 4 Регламенту Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, затвердженого рішенням Нацради від 29.04.15 р. №581, просимо скликати засідання Національної Ради на 28 травня 2019 року об 11 годині в залі засідань Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, 21 травня засідання Нацради не розпочалось. На початку засідання перша заступниця голови Ольга Герасим’юк, яка за відсутності голови має виконувати його обов’язки, повідомила, що засідання не відбудеться, тому що відсутні два члени Нацради і, відповідно, відсутній кворум.

Також Ольга Герасим’юк наполягала на тому, що для відкриття засідання потрібно належним чином оформити звільнення голови Нацради Юрія Артеменка, і з цього приводу вона звернулась до парламенту.

Через неналежне, на її думку, оформлення звільнення Юрія Артеменка пані Герасим’юк не стала відкривати також чергове засідання Нацради 10 травня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY