detector.media
22.05.2019 19:15
«ТЕТ Продакшн» знімає гостросюжетний серіал «Рейнджер» на замовлення «2+2»
«ТЕТ Продакшн» знімає гостросюжетний серіал «Рейнджер» на замовлення «2+2»
Серіал розповість про сміливого, принципового, але занадто правильного сержанта канадської кінної поліції Пола Гордійчака, який за іронією долі стає дільничним в невеликому прикордонному містечку України.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Серіал «Рейнджер» – 24-серійний детектив про канадця українського походження Пола Гордійчака, який прибуває в Україну в якості інструктора програми «Український шериф». Неочікувана загибель колеги змушує Пола не просто залишитися після завершення контракту, але й стати головним дільничним карпатського містечка Нагура. 

Педантичний, чесний канадець, звиклий дотримуватись правил і законів, зіштовхується з реаліями українського прикордонного життя, де процвітає незаконна вирубка лісів, контрабанда, нелегальна міграція, а злочинці залишаються без покарання. До того ж за Полом полює професійний кілер, а новий напарник Степан Фомін не радий новопризначеному шерифу.

У головних ролях: Артемій Єгоров, Дмитро Сова, Дарина Єгоркіна, Дарина Плахтій, Остап Ступка, Валерій Астахов, Костянтин Корецький, Олексій Смолка, Геннадій Попенко, Анатолій Зіновенко та інші.

Режисер: Сергій Крутін.

Головний автор: Андрій Бабік.

Детектив «Рейнджер» на замовлення телеканалу «2+2» знімає «ТЕТ Продакшн». Генеральні продюсери: Олександр Ткаченко, Максим Кривицький

Продюсери: Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Максим Мовчан, Вадим Червяков

Зйомки серіалу «Рейнджер» відбуваються на декількох основних локаціях в Києві, Київській та Івано-Франківській областях, а також в Карпатах.

Прем’єрний показ серіалу запланований на 2020 рік.

Нагадаємо, що серіал став одним із переможців конкурсу патріотичних фільмів Мінкульту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY