detector.media
22.05.2019 14:15
Компанія ВВС випустила два епізоди комедійного шоу «Вечір з Володимиром Путіним»
Компанія ВВС випустила два епізоди комедійного шоу «Вечір з Володимиром Путіним»
Компанія ВВС випустила два пілотні епізоди комедійного ток-шоу «Вечір з Володимиром Путіним», які вийшли на телеканалі ВВС Two. Тривалість випусків близько 12 хвилин.

Про це 21 травня повідомляє Deadline.

Креативна студія Framestore розробила 3D-модель президента РФ. Зазначається, що ця модель була створена за допомогою технології захоплення руху, що дозволять їй ходити і сидіти, проводити інтерв’ю зі справжніми гостями перед аудиторією в студії.

Шоу створили Джаспер Гібсон (співзасновник комедійного сайту The Poke), Джоель Вейч (керівник  Rathergood.com) і Саймоном Уоллі (Framestore). Володимира Путіна написав і грає Натт Таплі.

Першим гостем шоу став колишній політтехнолог («спін-лікар») прем'єр-міністра Великої Британії Тоні БлераАластор Кемпбелл. Модель Путіна подякувала йому «за участь у створенні такого безладу».

Як писав «Детектор медіа», британський телеканал BBC зніме фільм про отруєння в Солсбері. Зніматимуть за мотивами історії про отруєння нервово-паралітичною речовиною «Новачок» російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Це сталося у Великій Британії в 2018 році. Наразі ще не оголошено назву майбутнього фільму та дату його виходу. Кастинг також поки що не відбувся.

Фото: Deadline

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY