detector.media
17.05.2019 15:30
Журналіст Олег Батурин повідомив, що депутат Херсонської облради погрожував йому «переламати коліна»
Журналіст Олег Батурин повідомив, що депутат Херсонської облради погрожував йому «переламати коліна»
Кореспондент газети «Новий день» Олег Батурин повідомив, що в Каховці 16 травня депутат Херсонської обласної ради від «Опозиційного блоку» Павло Філіпчук погрожував йому «переламати коліна» через його професійну діяльність.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Олег Батурин розповів, що інцидент стався біля виходу із зали районного Будинку культури, де в цей час проходила сесія Каховської районної ради. Він сказав, що депутат «почав перекривати (йому) дорогу, хапати за руки і погрожував покалічити».

«Будеш ввечері бігати на стадіоні, я тобі коліна переламаю», – сказав Павло Філіпчук, за словами журналіста.

Своєю чергою, депутата в коментарі Інституту масової інформації повідомив, що не погрожував журналісту.

«Я що, схожий на людину, яка буде комусь погрожувати? Я нікому не погрожував, а тільки казав, що Олег Батурин – проплачений журналіст. У мене є свідки», – заявив він.

Олег Батурин уже звернувся до поліції із заявою про вчинення депутатом злочину за ст. 345-1 (погроза насильством щодо журналіста) Кримінального кодексу України. Поліція внесла відомості в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Нагадаємо, 16 квітня у Одесі Роман Сеник, депутат обласної ради від «Опозиційного блоку», вдарив ногою по обличчю редактора сайту «Мегафон» і кореспондента видання «Громадське слідство» Богдана Осинського. Журналіст уже звернувся до правоохоронців із заявою про перешкоджання професійній діяльності та проходить медичне обстеження.

Фото: Інформатор

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY