detector.media
17.05.2019 14:48
До 23 травня – прийом заявок до XV Міжнародної літньої школи медійного права
Центр демократії та верховенства права (раніше – Інституту медіа права) оголосив набір до XV Міжнародної літньої школи медійного права. Подача анкет триватиме до 00:00 23 травня, результати відбору кандидатам повідомлять до 7 червня.

Школа триватиме з 8 до 26 липня 2019 року.

«Міжнародна літня школа медійного права – це інтенсивний тритижневий навчальний курс Центру демократії та верховенства права (раніше – Інституту Медіа Права) для юристів, присвячений питанням свободи слова та свободи інформації, захисту честі, гідності і ділової репутації, діяльності медіа, регулювання телерадіомовлення, регулювання інших питань діяльності мас-медіа», – йдеться в повідомленні.

Взяти участь у школі можуть юристи, робота яких пов’язана з питаннями свободи слова, свободи інформації чи медійного права. Подати заявку можуть юристи, які працюють у ЗМІ чи консультують журналістів, юристи громадських організацій, органів влади, адвокати. Також заявки приймаються від студентів старших курсів (починаючи з 3 курсу) і випускників, зацікавлених у тематиці Літньої школи.

Заняття будуть відбуватися російською мовою. Окремі лекції будуть проводитися англійською мовою з послідовним перекладом.

Навчальний курс включає такі теми:

За результатами конкурсу будуть відібрані 20 учнів. Про результати відбору організатори повідомлять кандидатам до 7 червня.

Умови участі у Літній школі:

Де: в Національному університеті «Києво-Могилянська академія», м. Київ, Україна.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету за посиланням.  

Контакти: електронною поштою edu@medialaw.kiev.ua чи за телефоном +380(44) 3832044.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY