detector.media
16.05.2019 19:30
Фільм «Гуцулка Ксеня» відібрано до конкурсної програми кінофестивалю в Японії
Фільм «Гуцулка Ксеня» відібрано до конкурсної програми кінофестивалю в Японії
Українську стрічку Олени Дем’яненко «Гуцулка Ксеня» відібрано до конкурсної програми ігрових фільмів кінофестивалю Mt.Fuji-Atami Film Festival у Японії.

Про це повідомляється на сайті Державного агентства України з питань кіно.

Так, «Гуцулка Ксеня» стала однією з п'ятьох стрічок, відібраних до програми ігрового кіно. Загалом цього року на розгляд відбіркової комісії фестивалю надійшло більше 1200 фільмів.

Режисерка стрічки «Гуцулка Ксеня» - Олена Дем’яненко.

У ролях: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів’є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевич (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре Dakh Daughters. За участю гурту «ДахаБраха».

За сюжетом з Америки до Ворохти прибуває група американців з важливою місією – знайти наречену для молодого Яро. Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою.

Світова прем’єра картини відбудеться у Японії наприкінці червня.

Mt.Fuji-Atami Film Festival проходитиме з 28 червня по 1 ліпня 2019 року в курортному містечку Аматі.

У журі – Хироши Касивабара (голова японської Асоціації сценаристів), Джун Асакава (популярний японський режисер, який працює в Голлівуді), Еліот Гроув (канадський продюсер, засновник кінофестивалю Raindance). У найближчий понеділок організатори оголосять ім’я ще одного члена журі.

Раніше повідомлялось, що український фільм Mia Donna покажуть на кінофестивалі в Нью-Йорку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY