detector.media
12.05.2019 11:23
Російська поліція заборонила видавати тіло Сергія Доренка дружині, похорон скасували
Російська поліція заборонила видавати тіло Сергія Доренка дружині, похорон скасували
Вночі до московського моргу надійшов документ із розпорядження не видавати тіло журналіста Сергія Доренка для поховання або кремації «у зв'язку з необхідністю повторної судово-медичної експертизи».

Про це повідомляється на сайті радіо «Говорит Москва», головним редактором якого був Сергій Доренко.

Так, прощання із журналістом мало відбутися сьогодні, 12 травня, але поліція заборонила видавати його тіло вдові загиблого на підставі заяви його дочок від першого шлюбу - Ксенії та Катерини. Вони вважають, що Доренка могли отруїти.

Начальник бюро судово-медичної експертизи, головний судмедексперт Москви Сергій Шигео пояснив, що розтин проводився у день смерті, встановлена ​​природна причина смерті, повторний розтин не проводиться.

«Ймовірно, документ слід розуміти як необхідність дочекатися результатів судово-хімічного дослідження, яке і так проводиться в плановому порядку. Зазвичай воно займає три тижні, зараз воно буде максимально прискорено», - зазначив він.

Згідно з офіційним висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті став розрив аорти.

Нагадаємо, російський журналіст, головний редактор радіостанції «Говорит Москва» Сергій Доренко помер 9 травня після дорожньо-транспортної пригоди в центрі Москви. Журналісту стало зле, коли він їхав на мотоциклі: він втратив керування і впав. Сергію Доренку було 59 років. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY