detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
10.05.2019 13:00
На Волині погрожують вбивством журналістці, якій нещодавно підпалили будинок
На Волині погрожують вбивством журналістці, якій нещодавно підпалили будинок
Журналістка інтернет-видання «Радар» Наталія Камишникова повідомила, що їй надійшла погроза вбивством. Поліція Волинської області відкрила кримінальне провадження за цим фактом.

Про це 9 травня вона написала на сайті «Радар».

Зазначимо, що в ніч на 1 травня двоє невідомих підпалили її помешкання в Нововолинську Волинської області.

«Учора (8 травня – ДМ) до моєї знайомої на центральному ринку Нововолинська підійшла жінка років під тридцять – фарбована, в чорних окулярах. Міцно взяла її за руку і сказала: "Передай Камишниковій, що це було лише перше попередження. Ми її вб’ємо, хай готує собі гроб". Пригрозили розправою і моїй дитині», – заявила Наталія Камишникова.

У коментарі «Детектору медіа» у прес-службі поліції Волинської області повідомили, що відкрили кримінальне провадження за цим фактом.

«Поліція Волині розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 129 (погроза вбивством). Проводиться досудове розслідування», – заявили в поліції.

Нагадаємо, журналістка інтернет-видання «Радар» Наталія Камишникова повідомила, що в ніч на 1 травня двоє невідомих підпалили її помешкання в Нововолинську Волинської області. Вона переконана, що це помста за одну із її публікацій. Журналістка також розповіла, що наприкінці січня зверталася до правоохоронців через анонімну погрозу фізичною розправою, але в порушенні кримінального провадження їй відмовили.
Фото – nvip.com.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY