detector.media
08.05.2019 10:19
Суд відпустив на поруки ветерана АТО, який пострілом поранив журналіста «Радіо Свобода» (ВИПРАВЛЕНО)
Суд відпустив на поруки ветерана АТО, який пострілом поранив журналіста «Радіо Свобода» (ВИПРАВЛЕНО)
Оболонський районний суд Києва 7 травня відпустив на поруки ветерана бойових дій на Донбасі Володимира Регешу, який відкрив стрілянину в розважальному закладі Києва, унаслідок чого отримав поранення журналіст видання «Настоящее время» Володимир Рунець.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, передає «Громадське».

За її словами, заяву про взяття на поруки підозрюваного подали п'ятеро народних депутатів України, а саме – Оксана Корчинська, Андрій Левус, Єгор Соболєв, Андрій Антонищак та Сергій Висоцький.

«Суд зважив на те, що вони заслуговують довіри й здатні забезпечити належну процесуальну поведінку підозрюваного, тому відправив його на поруки», – пояснила прес-секретар прокуратури.

Крім того, вона додала, що суд зобов'язав Володимира Регешу з'являтися на виклики у провадженні та повідомляти про зміну місця проживання.

Нагадаємо, 5 травня в Києві внаслідок стрілянини отримав пораненняжурналіст видання «Настоящее время» (спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки») Володимир Рунець.

Згодом правоохоронці через стрілянину в розважальному закладі Києва відкрили кримінальне провадження за статтями про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї та незаконне поводження зі зброєю. Правопорушник самостійно приїхав до територіального управління поліції. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 травня Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру чоловіку, який відкрив стрілянину в розважальному закладі Києва, унаслідок чого отримав поранення журналіст. За даними видання «Настоящее Время», у Володимира Рунеця стріляв ветеран військових дій на Донбасі, доброволець української армії Володимир Регеша.

P.S. «Детектор медіа» виправив некоректний заголовок, у якому спершу було вказано, що ветеран АТО «стріляв у журналіста».

Фото: Сергій Мазур

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY