detector.media
07.05.2019 20:44
Президент призначив Юрія Артеменка членом Нацкомісії регулювання зв’язку
Президент призначив Юрія Артеменка членом Нацкомісії регулювання зв’язку
Раніше двоє членів Нацради підтвердили виданню «Ліга.Tech», що чули про наміри колишнього колеги опинитися в НКРЗІ, де є одне вакантне місце члена.

Вілповідний указ №198/2019 розміщено на сайті голови держави.

«Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про телекомунікації" постановляю: призначити Артеменка Юрія Анатолійовича на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації», - йдеться в документі.

Нагадаємо, що Юрій Артеменко обіймав посаду голови Нацради з 2014 року. У липні 2019-го мав закінчитися строк його повноважень як члена Нацради. 4 травня стало відомо, що він залишає посаду за власним бажанням, тому що втомився та має інші пропозиції щодо роботи. Про наступне місце працевлаштування Юрій Артеменко обіцяв повідомити пізніше.

4 травня Петро Порошенко своїм указом звільнив Юрія Артеменка з посади члена Нацради і призначив на його місце завідувача відділу Головного управління інформаційної політики Адміністрації президента Володимира Горковенка.

Двоє членів Нацради підтвердили виданню «Ліга.Tech», що чули про наміри колишнього колеги опинитися в Національній комісії з питань регулювання зв’язку та інформатизації, де є одне вакантне місце члена.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY