detector.media
07.05.2019 10:24
Прокуратура оголосила підозру чоловіку, який пострілом поранив журналіста «Радіо Свобода» (ВИПРАВЛЕНО)
Прокуратура оголосила підозру чоловіку, який пострілом поранив журналіста «Радіо Свобода» (ВИПРАВЛЕНО)
Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру чоловіку, який відкрив стрілянину в розважальному закладі Києва, унаслідок чого отримав поранення журналіст.

Про це повідомляє прокуратури Києва на своїй сторінці в Facebook.

«За результатами слідства чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 КК України (грубе порушення громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї)», – йдеться в повідомленні.

Правооохоронці готують клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

У прокуратурі також розповіли, що підозрюваний здійснив шість пострілів із гвинтівки, одна з куль влучила в потерпілого. Журналіст отримав відкритий другого ступеню уламковий вогнепальний перелом кістки правої стопи.

За даними видання «Настоящее Время», у їх кореспондента Володимира Рунеця стріляв ветеран військових дій на Донбасі, доброволець української армії Володимир Регеша.

Нагадаємо, 5 травня в Києві внаслідок стрілянини отримав пораненняжурналіст видання «Настоящее время» (спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки») Володимир Рунець.

Згодом правоохоронці через стрілянину в розважальному закладі Києва відкрили кримінальне провадження за статтями про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї та незаконне поводження зі зброєю. Правопорушник самостійно приїхав до територіального управління поліції. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

P.S. «Детектор медіа» виправив некоректний заголовок, у якому спершу було вказано, що ветеран АТО «стріляв у журналіста».

Фото: поліція Києва

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY