detector.media
05.05.2019 16:15
Справу щодо нападу на журналіста Комарова перекваліфікували на «замах на умисне вбивство»
Справу щодо нападу на журналіста Комарова перекваліфікували на «замах на умисне вбивство»
Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження за фактом нападу на черкаського журналіста Вадима Комарова зі статті «Умисне тяжке тілесне ушкодження» на статтю «Замах на умисне вбивство».

Провадження перекваліфікували 5 травня, повідомляє «Українська правда» з посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракала.

«Кримінальне провадження перекваліфіковано за ст. 15, ст. 115 Кримінального кодексу (замах на умисне вбивство). Поліція проводить розшукові заходи для встановлення особи зловмисника», - повідомив пан Тракало.

Також поліція звертається до громадян, які були свідками нападу на журналіста або володіють інформацією, яка може сприяти розслідуванню, звертатись до черкаських правоохоронців за адресою вул. Пастерівська, 104 або повідомити за телефонами: 39-31-01, 39-36-01, 102.

Нагадаємо, 4 травня о 9:30 черкаські патрульні отримали повідомлення, що в центрі міста виявлено чоловіка з травмою голови. Ним виявився місцевий журналіст і відеоблогер Вадим Комаров. Його відвезли до лікарні та прооперували, журналіст знаходиться у комі.

Голова громадської ради при Черкаській облдержадміністрації Олег Скалько написав у Facebook, що Комарову «нанесли три удари по голові тупим металевим предметом»

Черкаські ЗМІ зазначають, що Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував гострі теми. Один із найбільш гучних матеріалів за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY