detector.media
03.05.2019 13:53
Понад 3 тисячі бажаючих подали резюме на конкурс речника новообраного президента 3еленського
Понад 3 тисячі бажаючих подали резюме на конкурс речника новообраного президента 3еленського
На електронну адресу HR-департаменту команди новообраного президента України Володимира Зеленського надійшло понад 3000 резюме на посаду спікера глави держави. Серед претендентів –журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів і актори.

Про це повідомила прес-служба Володимира Зеленського на запит «Українських Новин».

«Наразі на електронну адресу HR-департаменту команди Володимира Зеленського прийшло понад 3 тисячі резюме – від звичайних людей, які хочуть взяти участь у конкурсі і відчувають упевненість у своїх комунікаційних здібностях», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що конкурс на цю посаду буде проходити в кілька етапів.

«Топ-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань, наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Оцінювати роботи кандидатів будуть експерти з роботи з персоналом та члени команди Зеленського. Після цього, за результатами творчого етапу, буде сформований Топ -10 найкращих з найкращих, з якими буде проводити співбесіду керівник HR-департаменту і особисто Зеленський. Всі фіналісти конкурсу обов'язково будуть проходити перевірку службами безпеки та антикорупційними органами», – відповіли в прес-службі новообраного Президента.

Водночас організатори конкурсу не відповіли на питання, яка заробітна плата буде в спікера.

Нагадаємо, 1 травня новообраний президент Володимир Зеленський оголосив конкурс на посаду речника Президента України.

Фото: Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY