detector.media
14.05.2019 16:24
20 травня – прес-конференція та круглий стіл «Президентська виборча кампанія в українських медіа»
20 травня о 10:00 в ІА «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького 8/16, другий поверх), коаліція громадських організацій «Комісія з журналістської етики», «Платформа прав людини», «Український інститут медіа та комунікації» та «StopFake» за підтримки проектів Ради Європи* проведуть круглий стіл та заключну прес-конференцію щодо медіамоніторингу висвітлення в медіа президентських перегонів в Україні.

10:00 – 11:00 – Прес-конференція коаліції громадських організацій щодо загальних підсумків медіамоніторингу

Учасники обговорення:

11:30 – 11:45 – Fireside chat – Гендерні аспекти висвітлення передвиборчої кампанії та виклики на майбутнє

Учасники обговорення:

11:45 – 13:15 – Дискусія 1. Нові реалії масових комунікацій. Соцмережі, нові медіа, блоги VS традиційні медіа. Хайп VS професійна журналістика

Учасники обговорення:

Модераторка: Світлана Остапа, членкиня Комісії з журналістської етики, голова Наглядової ради ПАТ «НСТУ» та заступниця шеф-редактора «Детектор медіа».

13:15 – 14:30 – Дискусія 2. Що пішло не так із контентом, стандартами, функцією журналістики? І як це виправити?

Учасники обговорення:

Модератор: Андрій Куликов, голова Комісії з журналістської етики

14:30 – 14:50 – Перерва

14:50 – 15:50 – Дискусія 3. Чи настав час для «жорсткої руки»? Що саме не працює – законодавство, саморегуляція, регулятор?

Учасники обговорення:

Модераторка: Діана Дуцик, виконавча директорка ГО «Український інститут медіа і комунікації»

Робоча мова – українська. Під час прес-конференції та круглого столу буде забезпечено синхронний переклад на англійську мову.

Вхід вільний. Потрібна реєстрація.

Подія в соціальній мережі Facebook.

*Моніторинг проводився коаліцією громадських організацій – «Комісія з журналістської етики», «Платформа прав людини», «Український інститут медіа та комунікації» та «StopFake» за підтримки проектів Ради Європи «Підтримка прозорості, інклюзивності та чесності виборчої практики в Україні» та «Зміцнення свободи медіа, доступу до інформації та посилення системи Суспільного мовлення в Україні», що імплементуються у рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 рр. Моніторинг проводився з січня по квітень 2019 року. Звіти українською та англійською мовами, а також методологію моніторингу можна переглянути на сайті Комісії з журналістської етики.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY