detector.media
02.05.2019 12:40
Видання The New York Times застосує проти редактора дисциплінарні заходи через антисемітську карикатуру
Видання The New York Times застосує проти редактора дисциплінарні заходи через антисемітську карикатуру
Видавець газети The New York Times Артур Окс Сульцбергер повідомив, що видання готує дисциплінарні заходи проти редактора, який допустив публікацію антисемітської карикатури.

Про це 1 травня повідомило видання Mediaite.

Артур Окс Сульцбергер також заявив, що видання розірвало контракт з CartoonArts International. Він додав, що газета більше не буде співпрацювати зі сторонніми компаніями при підготовці подібного контенту.

Зазначимо, що раніше газета The New York Times опублікувала карикатуру, на якій прем'єр-міністр Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху був зображений у вигляді собаки-поводиря (з нашийником у вигляді зірки Давида), яка вела президента США Дональда Трампа. Згодом видання офіційно вибачилося за цю карикатуру та видалило публікацію.

Нагадаємо, у грудні 2018 року видання The New York Times опублікувало інтерв’ю, де новелістка Еліс Волкер (Alice Walker) рекомендує книгу щодо теорії змови євреїв. Утім книга звинувачує євреїв у змові задля глобального панування. The New York Times дорікають, що воно не надало жодного роз’яснення щодо антисемітського змісту цієї книги. Таким чином вона навпаки отримала додатковий піар.

Фото: Главком 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY