detector.media
28.04.2019 13:08
У заставі націоналізованого «ПриватБанку» не було акцій компаній «1+1 Продакшн» - Ткаченко
У заставі націоналізованого «ПриватБанку» не було акцій компаній «1+1 Продакшн» - Ткаченко
Раніше власник телеканалу «1+1» Ігор Коломойський заявив, що причиною націоналізації «Приватбанку» начебто стало бажання президента Петра Порошенка заволодіти акціями «1+1».

У заставі банку була тільки будівля, під яку «1+1 Продакшн» брала кредит. Про це повідомив генеральний директор «1+1 Media» Олександр Ткаченко, пише «Ліга.Бизнес».

«У нас у заставі був будинок, будівля. Ми брали свого часу кредит для "1+1 Продакшн", і ми його погасили. Тому ніяких застав не було, був кредит», - сказав пан Ткаченко.

Він додав, що акції інших бізнесів медіахолдингу - «1+1 Media» і телеканалу «1+1» - також не закладалися в «ПриватБанку».

На питання про переговори з п'ятим президентом України Петром Порошенком про продаж частки в бізнесі «1+1», Ткаченко відповів, що «бачив тільки сплески на сонці, які говорили про те, що щось відбувається».

Нагадаємо, раніше олігарх, кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «1+1» та екс-співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський заявив, що чинний президент Петро Порошенко вів переговори з братами Суркісами, щоб викупити їхню частку телеканалу «1+1». За словами пана Коломойського, переговори тривали з 2015 року, Порошенко намагався викупити 25% телеканалу «1+1», які належать Ігорю Суркісу.

Ігор Коломойський стверджував, що це нібито стало причиною націоналізації «Приватбанку»: мовляв, голова Нацбанку Валерія Гонтарєва та заступниця голови НБУ Катерина Рожкова доповіли президенту, що в заставі «Приватбанку» є акції компанії «1+1 Продакшн», переплутавши її з каналом «1+1», і запропонували «забрати» «Приватбанк», щоб не купувати акції «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY